OKOS OTTHON

Intelligens okos otthon tervezés

intelligens okos otthon

Napjaink népszerű és méltán sokat emlegetett kifejezése az okos otthon. Természetesen mindenki szeretné ha a lakás  intelligens lenne, tanítható, és távolról vezérelhető. A piacon jelenleg is rengeteg megoldás található. Egyik sem olcsó, és nem biztos, hogy a megrendelő mindig azt kapja amire szüksége van… ​

  • Miben különbözünk mi a piacon megtalálható megoldásoktól? A válasz nagyon egyszerű, komplexen gondolkozunk, ahogyan eddig megismerte oldalunkat – cégünket, láthatja, hogy nem csak egy szolgáltatást vagy terméket kínálunk, hanem egy komplex egységet.
  • Teljes otthonát ránk bízhatja, mert a telepített biztonságtechnikai eszközök, illetve a kamera rendszer része lesz okos otthonának. Így akár egy mobil telefonról tudja a teljes otthonát vezérelni. Illetve Önnel egyeztetve megpróbáljuk a legköltséghatékonyabb megoldást megtalálni. Ezzel időt és energiát takarít meg, utóbbiból nem is akármennyit. Egy intelligens otthon, ház, rendszer akár 40%-os energiamegtakarítást is eredményezhet éves szinten!
  • Mi az ami jelenleg elérhető okos otthon vonatkozásában? A teljesség igénye nélkül: -Redőnyvezérlés, -Klíma vezérlés, -Kaputelefon képének megjelenítése a mobil telefonon, -Garázskapu vezérlés, -Mindennemű otthoni szórakoztató elektronikai eszköz vezérlése, -Fűtés vezérlés, -Riasztó rendszer vezérlés, -Kamera rendszer vezérlés, -Világítás vezérlés.
  • Mindezt egyetlen eszközről.
  • Választható csomagok