BIZTONSÁGTECHNIKA

Mindent tudó biztonságtechnika

teljes körű biztonságtechnika

A Laneart Construction biztonságtechnika az egyik legjobb szakértő megoldás! Cégünk rendelkezik a jogszabályban meghatározott engedélyekkel, biztosítással. Így hatósági megkeresésére szakértői véleményt is ki tudunk állítani.

  • Több évtizede szerelünk riasztó rendszereket. Az otthon biztonsága mindig is fontos volt, de egyre fontosabb lesz. Így cégünk kizárólag magas színvonalú, kiváló technikai paraméterekkel rendelkező eszközöket tervez és épít be. Webáruházunkban megrendelőink is tudják ellenőrizni az eszközöket. Kollégáink a tervezéstől a kiépítésig folyamatosan a megrendelőkkel dolgoznak, állandó egyeztetés mellet. Természeten az átadást követően sem hagyjuk magára az ügyfeleinket. Mindennemű karbantartás, bővítés kapcsán forduljon hozzánk bizalommal.
  • Immáron több éve végzünk kamerarendszer tervezést, telepítést, javítást és karbantartást. Működési területünk Pest megye. Egyedi esetekben vidéken is vállalunk telepítést. Kollégáink végigkísérik Önt a tervezéstől az átadásig. Minden folyamat Önnel együtt történik, ezáltal tudjuk biztosítani, hogy ügyfeleink biztonságban tudhatják az otthonukat, illetve hogy valóbban a szükséges illetve a választott rendszer lett kiépítve. ​A kivitelezés során közösen tervezzük meg a kamerák elhelyezését, mi biztonságtechnikai szempontok alapján javaslatokat teszünk a célszerű elhelyezésre. Ügyfeleink már közvetlenül a Webáruházunkból is megvásárolhatják a telepítés során használt termékeinket, eszközeinket. ​A biztonságtechnikában nincs kompromisszum, ezért csak kiváló minősített eszközöket használunk és szerelünk be. Így ha a legolcsóbbat keresi nem ránk gondolt.
  • Biztonságtechnikai eszközök